Tijd om te veranderen

Als je weet dat je iets in je leven wilt veranderen, in beweging wilt komen en gezonder wilt gaan leven maar je niet weet hoe: ik kan je wellicht helpen. Ik maakte zelf de omslag naar een gezond en fit leven en dat leverde me ongelofelijk veel vrijheid op. Tegenwoordig adviseer ik mensen die worstelen met voeding en overgewicht hoe zij succesvol, duurzaam af kunnen vallen.

Door de jaren heen werd ik steeds vaker benaderd door mensen die hulp zochten bij het handhaven van een gezonde leefstijl of afvallen als doel op zich. Een jaar geleden ontstond het idee om daar meer mee te gaan doen en uiteindelijk leidde dat tot Change in Motion.
Ik richt me vooral op mensen met (morbide) obesitas en mensen die een maagverkleinende operatie hebben ondergaan. Naast voedingsadviezen kan ik je helpen vaste patronen te doorbreken, positief te beïnvloeden zodat je niet meer terugvalt in “oud” gedrag, maar weer energie krijgt en gedrag positief kunt ombuigen.

In de toekomst ga ik coaching combineren met beweging, in de vorm van Hatha Yoga. Goed in je vel zitten heeft niet alleen met voeding te maken. Yoga kan je helpen rustig te worden, je lichaam soepeler te maken, balans te vinden en meer in het nu te leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.