Change in Motion verzorgt workshops op maat

Heb je een teamdag of een managementsessie? Toe aan wat ontspanning of een moment van bezinning? Yoga is heel geschikt om te verweven in het programma. Voor workshops tijdens een teamdag of managementsessie bekijk ik graag samen met jou de doelstellingen van de dag. Je kunt de keuze maken uit een van onze standaardworkshops, maar een yogaworkshop op maat is ook mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van duur, wensen ten aanzien van de locatie en faciliteiten en gebruikte materialen.

Globaal ziet een workshop er als volgt uit: Wat kan yoga voor je doen? Hoe zit het met de kracht in jezelf, je weerstand, de ander, hoe goed kun je loslaten? In de workshop doen we asana’s (oefeningen), pranayama (ademhalingsoefeningen) en een korte meditatie. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

De kosten van deze yogales starten vanaf 250 euro, excl. BTW, incl. materialen, persoonlijke voorbespreking (online) en voorbereidingstijd. Naast deze kosten worden 0,19 euro reiskosten per kilometer berekend, plus 25 euro per half uur reistijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.