Had je last van maandagochtend blues?

Wist je dat 39% van de werkende bevolking moeite heeft om in slaap te vallen zondagnacht? Sociale Jetlag (sociale activiteiten, uitslapen, overmatig drankgebruik in het weekend) kan voor een verstoord slaapritme zorgen. Er is nog een andere factor die zorgt dat de slaap moeilijk gevat kan worden. Je geest is namelijk al weer bezig met de waan van de dag die op maandag begint. Alle dingen die geregeld moeten worden op kantoor, de vergaderingen en het werk dat op je ligt te wachten. De zondagavondstress. En dus kun je je op maandagmorgen brak voelen, minder productief zijn dan op de andere dagen in de week.

Yoga heeft een positieve invloed op je slaappatroon. Een van de beste manieren om te onspannen is het volgen van een yogales op zondagavond. Na een Yin yogales op zondagavond ben je ontspannen en val je gemakkelijker in slaap. En die nachtrust zorgt er weer voor dat je ’s morgens lekkerder wakker wordt en de dag beter kunt beginnen.
Die kun je in de toekomst bij mij volgen, maar zolang dat nog niet zo is: trek je pyjama vast aan, google eens op yin en slapen, selecteer een youtube filmpje en voilà! Je ticket naar dromenland staat voor je klaar. Probeer maar eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.