Hectiek op de werkvloer? Gun jezelf en je medewerkers een break!

November. In het laatste kwartaal van het jaar is iedereen op kantoor druk met planningen voor het volgende jaar en met het afsluiten van het huidige jaar. Nog een flinke maand te gaan tot de kerstvakantie en dan zit het er weer op in 2018.

Herkenbaar? Hoe gaat het met je medewerkers in deze tijd van het jaar? Hoe is het met hun energielevel? Kunnen ze wat ondersteuning gebruiken voor de laatste maand in dit jaar begint? Gun ze even een break en maak tijd voor een yogales. Anderhalf uur Yin houdingen en ademhalingsoefeningen geven onmiddellijk nieuwe energie. Adem in, adem uit. Neem even de tijd hier en nu en je voelt de energie snel weer stromen.
Change in Motion verzorgt yogalessen door het hele land. Wij gunnen iedereen een manager met aandacht voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We krijgen energie van yogalessen geven! Bel of mail ons voor een afspraak, 06-83564117.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.