Yoga en de millennials

Afgelopen week had ik het in het interview met de Gelderlander over yoga en de mensen die daar op af komen. Dat zijn onder andere millennials (mensen tussen de 18 en de 38). Begin deze week las ik dat ruim 6 op de 10 mensen in deze groep aan geeft veel stress te hebben. Dat heeft te maken met hele hoge verwachtingen van privé en werk. Dingen bereiken in het leven is belangrijk voor de de millennials. Ze leggen de lat heel hoog en hebben veelal het gevoel dat ze overal bij moeten zijn. Ze zijn gedreven, ambitieus. Wanneer dat anders loopt als ze verwachten, leggen ze de schuld vaak bij zichzelf. Millennials staan bijna altijd “aan”. Veel online, heel actief op social media, bij alle borrels en feestjes op het werk, een startend gezin en een druk sociaal leven.

Ik krijg regelmatig millennials in mijn yin yogalessen. Het is niet zo’n wonder dat juist Yinlessen populair zijn. In deze lessen kun je even uit je hoofd, alles loslaten en alleen maar voelen. Yoga draagt in die zin bij aan échte ontspanning. Sta jij altijd “aan”? Ervaar je veel stress? Kom eens een Yin les doen. Dat mag de eerste twee keer gewoon gratis op woensdagavond of vrijdagmorgen. Het is een goede mogelijkheid om te ervaren wat yoga voor je kan doen. Meld je even aan via http://www.sportschoolvanlaar.nl/informatie/proefles/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.