Al eens nagedacht over een privéles?

De laatste tijd zie ik de aanvragen voor een privé yogales sterk toenemen. Dat zijn niet alleen mensen met een burn-out of herstellend na een ernstige ziekte, maar ook mensen die gewoon weinig tijd hebben door de weeks en les willen wanneer het hen uit komt.

Een privé yogales is kostbaarder dan een groepsles, maar wel heel effectief. Niet iedereen vindt bewegen, bezig zijn met het lichaam een vanzelfsprekendheid. Voor hen is de drempel van een sport of yogaschool onhaalbaar hoog door fysieke belemmeringen of een gebrek aan motivatie. Privélessen maken bewegen haalbaar. Ik kan je helpen motivatie te vinden en de belemmerende overtuigingen die je misschien hebt te doorbreken. Ik kan je leren hoe je kunt omgaan met je eigen fysieke beperkingen of blessures en hoe je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren door yoga te beoefenen. Privélessen zijn voor iedereen geschikt. Het mooie is dat we de lessen kunnen afstemmen op wat jij nodig hebt. Het kan dus een mix zijn aan yogastijlen en meer zijn dan alleen het beoefenen van de yogahoudingen. Aandacht voor het mentale aspect en je voeding bijvoorbeeld kunnen deel uit maken van privélessen. In de lessen krijg je dus instructies die aangepast zijn op jouw behoeften. De lessen helpen je om te gaan met het verkennen van je grenzen en mogelijkheden. Dat helpt je om weer zelfvertrouwen te krijgen en je bewust te worden van patronen, de mogelijkheden die je wél hebt en weer contact te maken met je lichaam. Door de persoonlijke begeleiding kun je op een heel veilige manier yoga beoefenen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er mogelijk is in een privéles? Neem dan even contact met me op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.