Doe mee met PowerWalk op vrijdagmorgen!

Op 5 april starten we ’s morgens met een PowerWalk programma. Elf weken lopen in een stevig tempo met oefeningen tussendoor. De spierversterkende oefeningen die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt, meer spiermassa opbouwt en je conditie verbetert. Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. In die elf keer gaan we het tempo opbouwen, flink doorlopen, rek-, en strekoefeningen doen en heuveltjes op en af. We starten op vrijdagochtend 5 april bij de Reumersweg in Rhenen op de hoek bij de Volkstuintjes en het waterschapsgebouwtje. Daar kan iedereen zijn fiets of auto goed kwijt. Van daar lekker het bos in lopen, cardio gerichte oefeningen maar ook mindful walks voor afbouw. Gevarieerde lessen dus waarin je conditie opbouwt en stretcht. Het programma omvat 11 lessen en kost 66 euro. 
Zin in? Schrijf je snel in via het boekingssysteem: momoyoga.nl/change-in-motion-yoga

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.