Nieuwe tarieven

Lieve Yogi,

De vakantie is voorbij en ik hoop jullie allemaal weer in de lessen te zien. Voor mij is deze zomer een moment van herijken, bezinnen geweest. Veel dubben en piekeren over iets dat moeilijk voor mij is als het om yoga gaat. Geld. In de vorige nieuwsbrief gaf ik aan dat het aantal yogi’s op maandagen afneemt. Er zijn nog altijd niet voldoende yogi’s in de les om De Westpoort te kunnen betalen. Dat maakt yogales geven inmiddels een wat dure hobby..Sinds ik yogales geef waren de prijzen voor de lessen die ik aanbied stabiel. Veranderde er niets. Dat hield ik zo, omdat ik vind dat yoga voor iedereen moet zijn. Maar de harde werkelijkheid is, zeker nu er minder mensen in de zalen mogen, de gemeente marktconforme huurprijzen voor de zalen vraagt en er door de coronatijd yogi’s zijn die het nog steeds eng vinden om lessen te volgen, het op deze manier onhoudbaar is geworden om voor dit tarief les te geven.

Jullie weten: geld is nooit de enige reden geweest, ik wil ook graag commitment. Jullie echt zien in de lessen. En daarom heb ik moeten besluiten er in het tarief wijzigingen plaats moeten.

Vanaf 1 september kun je kiezen uit de volgende abonnementen en kaarten:

1 losse les 15,00

1 proefles 15,00

Lesblok 1 september – 28 februari (24 weken 1 les per week) 20 december – 3 januari kerstvakantie gesloten) 182 euro

Lesblok 1 maart – 1 september ( 175,00 (23 weken 1 les per week) 20 juni – 10 juli gesloten voor zomervakantie

Doorlopende jaarkaart: 330,00 (47 lessen)

Abonnement: 1 x per week yoga 35,00 per maand (1 maand opzegtermijn)

Strippenkaart: 10 lessen 130 euro

Jaar-, en strippenkaarten die al gekocht zijn blijven geldig voor de oude prijs. Voor de blokken geldt dat de al aflopen weken in mindering worden gebracht op de prijs. Als je verhinderd bent kun je de lessen binnen het gekozen blok gewoon inhalen. Met andere woorden: je kunt nog steeds twee lessen volgen in een week als je met vakantie gaat. Ik moet toegeven: ik vond het moeilijk de knoop door te hakken. Ik had er zelfs een duwtje van mijn coach voor nodig. Ik hoop op jullie begrip en steun.

Hartegroet,

Gerrie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.