Wie zijn wij?

Wij zijn yogadocenten met een passie voor vitaliteit. We geven lessen in yogastudio’s, sportscholen en verzorgen workshops en yogalessen voor de zakelijke markt. We zijn er van overtuigd dat vitale werknemers de meest waardevolle “asset” in je bedrijf zijn. Wij zijn graag je partner in business!

Gerrie van Leeuwen; eigenaar, yogadocent en coach (RYT500)

Sinds ik in 2010 begon met yogalessen is het leven nooit meer hetzelfde geweest. Ik vind mezelf terug op de mat, het is mijn rustpunt in een druk leven. In 2015 besloot ik dat ik een yogadocentopleiding wilde gaan volgen om meer mensen kennis te laten maken met hatha yoga. Van daar uit ontstond Change in Motion Yoga, mijn eigen yoga,- en coachingspraktijk. Mijn passie werd mijn werk. Tegenwoordig geef ik kundalini, restorative yoga en yin-yogalessen. Pranayama en meditatie zijn altijd op één of andere manier in mijn lessen verweven. Mijn lesstijl kenmerkt zich door rust en nuchterheid. Ik ben wars van zweverigheid, ben pragmatisch van aard en er is ruimte voor humor. Ik geef vooral les vanuit mijn gevoel. Ik geef wekelijks lessen in sportscholen en in De Westpoort in Rhenen. Daarnaast kun je me inhuren voor lessen in de studio, in jouw kantoor, maar ook voor break-out lessen tijdens je managementdagen en heisessies. Ervaring is niet noodzakelijk. Ik vind dat yoga toegankelijk moet zijn voor iedereen. Niet alleen voor gezonde mensen die al in vorm zijn, maar ook mensen met een beperking, op welke manier dan ook, ervaren veel voordelen van de yogalessen. Yoga kan je helpen rustig te worden, je lichaam soepeler te maken, balans te vinden en meer in het nu te leven.

Coaching

Door de jaren heen werd ik steeds vaker benaderd door mensen die hulp zochten bij het handhaven van een gezonde leefstijl of afvallen als doel op zich.
Ik richt me vooral op mensen met (morbide) obesitas en mensen die een maagverkleinende operatie hebben ondergaan. Naast voedingsadviezen kan ik je helpen vaste patronen te doorbreken, positief te beïnvloeden zodat je niet meer terugvalt in “oud” gedrag, maar weer energie krijgt en gedrag positief kunt ombuigen.

Elly van Exel (RYT200)

7034eb77-aa2f-4553-9fab-65bccb1a1f96
Elly van Exel

Elly is manager in het hoger onderwijs en daarnaast yogadocent en eigenaar van Yogaboss.  “Ik heb zelf ervaren hoe yoga kan bijdragen aan het verminderen van stress.  Door regelmatig yoga te doen loopt de stress niet op, ben ik fitter en soepeler geworden en slaap ik beter. Deze ervaringen wil ik graag delen en daarom ben ik gestart met Yoga Boss. Ik gun iedere werknemer een leidinggevende die aan yoga doet en ik gun iedere leidinggevende werknemers die aan yoga doen!”

Elly geeft workshops, groeps- en privélessen hatha- , yin- en stretch en relax-yoga en meditatie.  Regio: Nederland en België

Manon Koster (RYT200)

yoga_manon2-768x1024
Manon Koster

Ruim 15 jaar geleden kwam Manon Koster voor het eerst in aanraking met yoga:  “Ik was direct verkocht. Yoga werd mijn passie en ik probeerde veel verschillende richtingen uit. Van yin yoga tot intensieve yogavormen, zoals power yoga.

Na een aanrijding stond ineens mijn hele leven op zijn kop. Mijn herstel verliep moeizaam, ik kon mijn werk niet meer doen en had iedere dag pijn. Ten einde raad besloot ik om elke dag 5 minuten yoga te doen en zocht ik oefeningen die hielpen bij mijn herstel. Naarmate ik de tijd op de yogamat kon uitbreiden, voelde ik mij steeds beter.. Onder de indruk van de positieve effecten van yoga op mijn gezondheid, begon ik met een opleiding tot yogadocent. In eerste instantie om meer technieken voor mijn herstel te leren, maar gaandeweg kreeg ik steeds meer interesse en plezier in het lesgeven zelf.

Een van de eerste yogalessen die ik gaf, was “lunchtime-yoga” op het werk. Tijdens de lunchpauze leerde ik collega’s ontspannende houdingen voor hun rug en nek en verschillende ademhalingstechnieken. Positieve feedback kwam snel: deelnemers zaten beter in hun vel, waren de rest van de dag meer ontspannen en hadden in het algemeen minder stress.

Mijn missie is om jou, dankzij yoga, met minder stress en meer plezier door het leven te laten gaan.
Je kunt Manon boeken voor Hatha-, Vinyasa en Yin yoga workshops en groeps- en privélessen.
Regio: Zuid-Nederland en België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.