Tarieven reguliere lessen

Voor de Hatha Yoga bij mij thuis kun je me een bericht sturen om je aan te melden (er is een wachtlijst), als er uitvallers zijn ontvang je een bericht.

De inloop is vanaf 19:00 uur, tot de les start om 19:15 uur. Kom in gemakkelijk zittende sportkleding (sokken en een fleece-jasje zijn handig tijdens de ontspanning aan het eind van de les) en neem je yogamat en eventuele props (blokken en een riem) mee.

Aanbieding

De betaling vindt tot eind december 2017 plaats op basis van karmayoga. Je mag me betalen wat je de les waard vindt. Deelname is na aanmelding niet vrijblijvend. Bij annuleringen binnen 24 uur voor de les breng ik je 5€ in rekening. Door deelname in de groep ga je hiermee akkoord. De algemene voorwaarden zijn verder van toepassing.

Vanaf 1 januari 2018 wordt er gewerkt met een 10 lessen kaart. Deze is 5 maanden geldig na aanschaf. De kaart kost 60 euro. Een losse les zonder 10 lessen kaart kost 8,00 euro.

Wil je een privéles? Dat is mogelijk. Een losse privéles kost € 90 voor anderhalf uur. Wil je een wekelijkse privéles? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.